sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder15-04-2011 25 års jubilæum

Carsten Vestergaard har jubilæum
Murerarbejdsmand Carsten Vestergaard, Frydsvej 21 i Egtved kan mandag den 25. april 2011 fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.
 
Carsten er født og opvokset i Krogager, hvor han som helt ung begyndte sit arbejdsliv som murerarbejdsmand hos murermester Gregers Lindhardt. Efter en periode hos Ansager Møbelfabrik startede Carsten hos KG - først som støber i ca. et år - og herefter som murerarbejdsmand.  
 
Gennem tiden har Carsten været med til mange spændende og vidt forskellige opgaver. Her kan bl.a. nævnes Danisco, Vejle Amts Folkeblad, LEGO bygninger, Borgen i LEGOLAND samt flere forskellige ældrecentre i bl.a. Vejle og Billund.
 
Jobbet som murerarbejdsmand har i årenes løb ændret sig fra fysisk hårdt arbejde, med mange tunge løft, til et job med mange andre udfordringer.  
Der stilles i dag store krav til en murerarbejdsmand mht. uddannelse. Der skal certifikater til mange arbejdsfunktioner - her har Carsten fulgt med og ladet sig efteruddanne. Carsten besidder stor viden og erfaring med sit arbejde på byggepladserne.

Senest har Carsten deltaget i forsøgsopstilling af et murerstillads - for at sikre, at KG´s fremtidige stilladser er brugervenlige.

Carsten er en trofast medarbejder og god kollega, som gennem alle årene har ydet en stor indsats for KG.
 
Carsten er ivrig lystfisker, så i fritiden bliver fiskestangen hevet frem, og byggepladserne skiftet ud med mere rolige omgivelser i naturen.
 
Jubilæet fejres ved en intern reception fredag den 29. april.