sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder29-03-2011 25 års jubilæum

Lisbeth Larsen har jubilæum
Kontorassistent Lisbeth Larsen, Engsøparken 157, Grindsted kan fredag den 01. april fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s i Grindsted.
 
Lisbeth blev i 1986 ansat som teknisk assistent i KG’s daværende ingeniørafdeling, hvor hun var beskæftiget med rentegning, mangfoldiggørelse og udsendelse af tegninger samt andet forefaldende arbejde for KG’s 3 ingeniører.
 
Efter en omstrukturering nogle år senere, hvor KG ikke længere havde behov for en teknisk assistent,  tog Lisbeth udfordringen op og tiltrådte jobbet som ”blæksprutte”, og er i dag beskæftiget med bl.a. telefonbetjening, redaktør på KG Bladet, korrespondance, mangfoldiggørelse samt udsending af tegningsmateriale i forbindelse med kommende byggeopgaver – et arbejde som Lisbeth betjener på bedste vis og altid med smil på læben samt et godt humør.
 
I sine 25 år hos KG har Lisbeth oplevet en ”revolutionær” udvikling på det digitale område, der er med til at gøre hverdagen ”lettere”.
 
Lisbeth er gift med Gudmund – og sammen udgør de en hel ”institution” i Grindsted, idet fritiden gennem årene har været / er optaget af FDF – dog krydret med lidt rejser i ny og næ enten sammen med gode venner eller familien.
 
Jubilæet fejres med en intern reception på jubilæumsdagen.