sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder18-03-2011 25 års jubilæum

Murersvend Finn Nedergaard har jubilæum
Murersvend Finn Nedergaard, Birksøvej 2, Grindsted kan fredag den 18. marts fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.
 
Finn er født og opvokset i Sdr. Omme, hvor han også stod i lære og arbejdede de første år som murer hos Sdr. Omme Murerforretning.
 
I 1986 startede Finn hos KG, og gennem årene har han været med til mange spændende byggeopgaver. Bl.a. kan nævnes den militære øvelsesby ”Brikby” i Oksbøl, Fænø Gods, og renovering af boligområdet Munkebo i Kolding, hvor der blev brugt ca. 1,2 mill. mursten. Endvidere har der været mange spændende opgaver for LEGO og ikke mindst LEGOLAND, hvor Finn bl.a. har været involveret i ”Piratland”.
 
For Finn har sikkerhed og arbejdsmiljø altid været et vigtigt emne både i forhold til sig selv - men også i høj grad i forhold til sine kolleger. Finn har gennem flere år været medlem af sikkerhedsudvalget hos KG, og har - med sin altid positive tilgang til tingene - gået foran og været et godt eksempel på dette område.
 
Med sin store faglige dygtighed, mange års erfaring og rolige facon har Finn været med til at oplære mange dygtige murersvende hos KG.
 
I fritiden er fodboldbanen i dag blevet skiftet ud med golfbanen. Finn er dog stadig engageret i GGIF, hvor han er aktiv i ”Fodboldens Venner”. 
 
Jubilæet fejres med en intern reception på jubilæumsdagen.