sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder24-02-2011 40 års jubilæum

Betonformand Villy Secher har jubilæum
Fagformand Villy Secher, Nordlundvej 138, Brande, kan tirsdag den 1. marts fejre 40 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.

Villy startede hos KG i 1971 efter veloverstået soldatertid. Den første byggeplads, han var beskæftiget på, var den gamle lufthavn i Billund, hvor en 10.000 m2 platform skulle støbes. Allerede efter ca. et år tog Villy imod en af sine første udfordringer - nemlig at blive kranfører. Dette arbejdede han med i ca. 2 år bl.a. på Billund Centret. Villy går aldrig af vejen for nye opgaver, og derfor var det også naturligt, at Villy blev afløser som gummigedsfører - et job som varede ca. 8 år.

Villy har gennem alle årene primært beskæftiget sig med støbearbejdet, og efter han ”stod af” gummigeden, arbejdede han som holdleder i et støbesjak indtil slutningen af 1995, hvor Villy blev udnævnt til fagformand.

KG var gennem en omstrukturering, og Villy blev endnu engang udfordret til at påtage sig nye opgaver. Det - at påtage sig nye og udfordrende opgaver - befinder Villy sig godt med. Han går til opgaverne med godt humør, og besidder en fantastisk evne til altid at finde løsninger. Villys motto er da også: ”Ingen opgaver for store, ingen opgaver for små og intet er umuligt”.

Opgaverne, som Villy gennem årene har været med til at løse, har været mangfoldige - både store og små. Af de større kan nævnes Billund Lufthavn, både den gamle og den nye terminal, LEGO uddannelsescenter, Lalandia oplevelsescenter og senest de to administrationsbygninger for Jysk Landbrugsrådgivning i Billund og Esbjerg.
En anden spændende byggeplads, som Villy utallige gange har været involveret i, er LEGOLAND. Her er der løst masser af både store og små specialopgaver i tæt samarbejde med LEGOLAND’s designere. Bl.a. var Villy med til at opføre Borgen, som - med alle sine tårne og skæve vinkler støbt i insitu-beton – var en spændende støbeopgave.

I sin fritid løber Villy gerne en tur. I dag er det længste, han begiver sig ud på, en halvmaraton, men tidligere har den stået på maraton - i alt 8 stk. af slagsen. Sammen med sin hustru Britta tager Villy gerne en tur ned til sydens varme - helst et par gange om året. Resten af året er det campinglivet, der trækker.
Villy og Britta har sammen børnene, Morten (ansat hos KG siden 1995) samt Maj-Britt og med tiden er det også blevet til 5 børnebørn.

Jubilæet fejres med en åben reception på Hotel Lyngheden i Grindsted
tirsdag den 1. marts kl. 14.00 – 16.00.