sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder13-06-2014 Første spadestik på Aktivitetshuset Sønderparken


Onsdag den 4. juni blev der afholdt første spadestik på det nye - 650 m2 store - aktivitetshus til beboerne i Sønderparken i Fredericia, som KG udfører i hovedentreprise.

Spadestikket blev taget af fire beboerformænd.

Borgmester Jacob Bjerregaard sagde i sin tale, at beboerne har ventet længe på dette, og at han var glad for, at det nu – ca. 3 år efter licitationen og forskellige udfordringer – endelig lykkedes at igangsætte byggeriet.


Huset bygges ind i det eksisterende voldanlæg på det grønne område bag boligblokkene, og skal fungere som et fælleshus, hvor beboerne kan mødes og have forskellige fællesaktiviteter.

Byggeriet opføres i 3 etager hvoraf 2 etager er delvist under jorden med to frie facader, der udføres i corténstål, hvor de rustne jernplader skal stå i kontrast til de grønne jordvolde som huset bygges ind i. Bygningens tredje etage er den eneste, der er over volden og udføres i emalitglas i hvide toner.

Bygningen indrettes med elevator, og der etableres et stort fællesrum med plads til 100 personer, mini-bibliotek, lektiecafé, værksteder og møderum samt køkken og café.Første spadestik tages

 


Borgmester Jacob Bjerregaard holder tale

 


Borgmester Jacob Bjerregaard og bygherren, Boli.nu, Jens Christian Lybecker