sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder29-01-2014 25 års jubilæum

Sune Terkildsen har jubilæum

 

Støber Sune Terkildsen, Rogusavej 2, Hejnsvig, kan fredag den 7. februar fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.
 
Sune er født og opvokset i Hejnsvig, og da folkeskolen var overstået, var han først en periode på landet, og derefter indenfor tømrerfaget, hvor han blev udlært hos Fugdal Tømrer og Snedker.

Da Sune første gang stiftede bekendtskab med betonen, var det som afløser på betonbilerne hos K.G. Beton.  Senere blev det som udførende støber, og her har Sune vist sig som værende en dygtig og kompetent medarbejder, som ikke går af vejen for selv meget specielle opgaver – her kan f.eks. nævnes Borgen i LEGOLAND, støbning af bassinerne i Lalandia Aquadome, Gullestrup Kirke og mange andre spændende opgaver.

Sune er altid gået til opgaverne på en rolig og tillidsvækkende måde, og med sin sans for planlægning og styring af arbejdet, var han også i en periode ansat som formand. Efter godt 3 år var det dog igen det praktiske arbejde på byggepladserne der trak.

I sin fritid er Sune en aktiv person. Han har bl.a. været med til at starte en løbeklub i Hejnsvig, hvor han også selv er aktiv og har bl.a. løbet halvmaraton. Når det ikke lige er løbeskoene der bliver brugt, hopper han også gerne på sin mountainbike og tager en tur.

I ferierne er det ofte campinglivet der nydes.

Sammen med sin kone Anni, har Sune 2 drenge – Jakob på 12 år og Jonas på 15 år.

Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Svanen i Grindsted torsdag den 6. februar.