sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder27-01-2014 25 års jubilæum

Kim Sørensen har jubilæum

Støber Kim Sørensen, Præstevangen 22, Ansager, kunne lørdag den 25. januar fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.
 
Kim er født og opvokset i Hejnsvig, og efter endt skolegang arbejdede han først nogle år på landet. Efterfølgende var han en kort periode på en møbelfabrik, for derefter at prøve kræfter med betonarbejdet. I 1989 valgte Kim så KG som sin arbejdsplads.
 
I de forgange 25 år har Kim, som en loyal og vellidt medarbejder, været med på talrige byggeopgaver i og omkring Grindsted. Her kan f.eks. nævnes LEGO fabrikkerne, Billund Lufthavn, Herning Rådhus, Lalandia Aquadome, Magion og mange andre spændende og udfordrende opgaver.
 
Kim har gennem årene opnået stor ekspertise indenfor beton- og elementmontage-arbejdet. Han er altid beredvillig og klar til at påtage sig nye opgaver.
 
I fritiden er Kims store interesse hans hunde af racen Clumper Spaniel og Amerikansk Spaniel. Han og familien deltager på udstillinger i både ind- og udland. Kim er desuden ivrig jæger og lystfisker, og nyder at komme ud i naturen.
 
I ferierne går turen ofte til Norge, hvor Kims kone Anette kommer fra.
 
Sammen med Anette har Kim 2 piger på 18 og 21 år.

 

Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Svanen i Grindsted fredag den 31. januar.