sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder08-03-2013 25 års jubilæum

Hans Jørgen Knudsen har jubilæum

Hans Jørgen Knudsen, Vestergade 21, Grindsted kan den 8. marts fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.


Hans Jørgen er født og opvokset i Grindsted, og efter folkeskolen valgte han at gå i lærer som murer. Hans Jørgen startede 2. august 1971 hos KG på byggeriet af Billund Centret.

Efter endt læretid forsatte Hans Jørgen hos KG indtil slutningen af 1977, hvor krisen i byggeriet begyndte. Fra 1980 – 2000 var Hans Jørgen i perioder ansat i andre virksomheder, men siden 2001 fast hos KG.
 
Hans Jørgen har igennem årene været med på mange forskellige byggerier. Blandt andet kan nævnes de 3 svømmehaller i Grindsted, Billund og Vorbasse, Lyngsøparken for Grindsted Boligforening, slagteriet i Grindsted, Vejle Amts Folkeblad samt mange opgaver for LEGO.
 
Hans Jørgen er en murer, der er stolt af sit fag, og tager gerne en diskussion omkring arbejdets udførelse, så det bliver gjort rigtigt. Han er dygtig og vellidt blandt kollegaer, og har i flere år været meget aktiv i forbindelse med arbejdsmiljø og sikkerhed hos KG.
 
Hans Jørgens fritid er i de senere år blevet brugt på dykning i Grindsted Dykkerklub. Det har blandt andet bragt ham på dykkerture også uden for landets grænser med klubben til både Norge og Egypten.
 
Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Lyngheden fredag den 8. marts.