sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder01-03-2013 40 års jubilæum

Hanne Carlsbæk har jubilæum

Administrationsleder Hanne Carlsbæk, Søndermarksvej 302, Billund kan fredag den 1. marts 2013 fejre 40 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.

 
Hanne startede som kontorassistent hos Midtjysk Limtræ i Billund 1. marts 1973 og blev i 1975 overflyttet til KG i Grindsted som kontorassistent. I 1990 blev Hanne udnævnt til administrationsleder, med ansvar for den daglige administration.
 
I gennem de snart 40 år har Hanne varetaget selskabets administration på enestående vis og været med i virksomhedens udvikling fra en mindre lokal entreprenørvirksomhed, til i dag en mellemstor koncern med afdelinger og selskaber flere steder i landet. I selve driftsselskabet er der p.t. ca. 150 medarbejdere.
 
Hanne har fuldt og vokset med denne udvikling, sikret en velfungerende administration til perfektion, været med i udviklingen fra papir og blyant til avancerede administrative IT-systemer. Hun har sikret en lille og meget effektiv administration, der i øjeblikket omfatter i alt 5 medarbejdere.
 
I de 40 år har Hanne været en loyal og vellidt medarbejder og via sin store erfaring haft ansvaret for uddannelse af 14 kontorelever.
 
Hanne Carlsbæk har udover det krævende job sikret en god opvækst for to døtre og er i dag en stolt mormor til 3 børnebørn.  
 
Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Lyngheden i Grindsted fredag den 1. marts.