sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Nyheder13-08-2012 25 års jubilæum

Kim Lange har jubilæum
Projektleder Kim Lange, Rosendalvej 9, Ådum, kunne den 1. august fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.
 
Kim er født og opvokset i Ansager, og efter realeksamen i 1977 var det håndværket der trak.
Først som murer et par år og derefter i lære som tømrer med svendebrev i 1982.
 
I 1983 begyndte Kim på ingeniørstudiet i Odense og blev færdig som anlægsingeniør i 1987, hvorefter han startede som projektleder hos KG.
 
I de 25 år har Kim som projektleder stået for opførelsen af mange tusinde kvadratmeter byggeri, og især 2 bygherrer har fyldt meget.
Først Danisco i Grindsted, hvor Kim i starten af 90`erne havde ansvaret for en række byggerier og derefter LEGO i Billund, hvor han bl.a. har stået for opførelsen af store dele af fabrikkerne på Kornmarken og Rugmarken. Herefter er det blevet til mange andre spændende opgaver, hvor Magion i Grindsted er sidste projekt i rækken.
 
Kim er en loyal og vellidt medarbejder, som med sin store erfaring, og ikke mindst sin positive tilgang til opgaven og de mennesker han samarbejder med, er med til at skabe en god stemning på byggepladsen.
 
 
Privat er Kim far til 3 piger: Ebba, Laura og Signe, og i fritiden bruges meget af tiden på gården i Ådum, hvor der ofte er blevet renoveret og bygget om, samtidig med at kødkvæget er blevet passet.
 
Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Lyngheden fredag den 17. august.