sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Billund Musik- og Kulturskole

 
 
 

Byggeriet omfatter ombygning og ny indretning af eksisterende musiklokaler. Der indrettes nyt lærerværelse med køkken, nye kontorer og depotrum samt nye øvelokaler.

Lokalerne bliver udført med lyse vandskurede vægge, og lofter i lys træbeton. Rumhøjden hæves, og der bliver efterisoleret for at forbedre akustikken i rummene og mindske energiforbruget. De nye musiklokaler og den nye musiksal skal bl.a. bruges som øverum for Billund-Garden.

 

 

Bygherre: Billund Kommune
Arkitekt: Arkitektfirmaet Kloden        
Ingeniør: Ingeniør Rønslev Andersen
Udførelsesperiode: 2009 
Entrepriseform: Hovedentreprise
Entreprisesum: 4.800.000 kr.

 

 
 

      
  

 

 

Download PDF-fil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Referencer

0