sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Ledige job

 

 

Projektleder til hoved- og totalentrepriser i Midtjylland og Aarhus-området

 

K.G. Hansen & Sønner a/s, Grindsted

  • Vil du tage dit næste karriereskridt i en succesfuld entreprenørvirksomhed i kraftig vækst, hvor du får indflydelse på byggerierne i Midtjylland samt og Aarhus og omegn?
  • Og vil du være en del af en stolt familievirksomhed med egenproduktion og 107 år gamle håndværksmæssige traditioner?

”Vi er i gang med nogle meget spændende projekter, som kræver vores fulde ekspertise. Du kommer derfor til at være en del af processen, fra den første sten bliver lagt, til byggeriet er færdigt, og kunden er tilfreds. Og så får du i den grad mulighed for at bruge din faglighed i et stærkt team af kompetente fagfolk,” fortæller entreprisedirektør Stern Johansen.

 

Byg din fremtid hos K.G. Hansen & Sønner A/S i Grindsted

Vi blev grundlagt helt tilbage i 1910, og i dag er vi en velkonsolideret virksomhed i kraftig vækst med en omsætning på omkring ca. 600 mio. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere og arbejder primært med større byggeopgaver i hoved- og totalentreprise med egenproduktion inden for beton- og murerarbejde. Vores medarbejdere er byggestenene i virksomheden, og derfor tilbydes alle attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder pension og sundhedsforsikring.

 

Læs mere om os på www.kgh.dk.

 

Styr udfordrende byggeprojekter sikkert i mål

Du får allround projektlederopgaver, hvor du spiller en nøglerolle i vores alsidige byggeprojekter i det midtjyske og Aarhus og omegn. Du bliver dedikeret hele byggeprocessen fra kalkulation til aflevering, og du får primært kontor ude på byggepladserne, hvor du både sidder bag skærmen og har sikkerhedshjelmen på.

 

Opfør moderne, komplekse byggerier

”Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver sat grundigt ind i tingene og omringet af kollegaer med solid erfaring, så du kommer godt fra start og konstant udvikler dig inden for faget. Men vi forventer også, at du lægger hele din indsats i arbejdet, da det virkelig er en unik mulighed for at være en aktiv del af store, komplekse og moderne byggerier,” fortæller Stern.

 

Bliv en del af et stærkt entreprenørteam

Du bliver en del af entrepriseafdelingen på vores hovedkontor i Grindsted, som består af ca. 25 kompetente kollegaer med teknisk baggrund. Vores projekter ligger i hele Midtjylland og i Aarhus-området, og når projektet er i gang, vil du bruge det meste af din tid på pladsen.

 

Har du, hvad der skal til?

  • Du er bygningsingeniør eller -konstruktør, og vi ser helst, at du har minimum et par års projektledererfaring inden for større hoved- og totalentrepriser.
  • Du er fortrolig med digitale værktøjer, som anvendes i byggebranchen, og som person er du professionel og kvalitetsbevidst, og du har dit gode humør med på arbejde.
  • Du har stort lokalt kendskab til Aarhus og oplandet omkring, da vi forventer flere spændende projekter i dette område.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til SJ@kgh.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stern Johansen på 40 11 64 99.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Slået op 05.04.2017

 

 

 


0

Job

0