sitemap
Spacer
Udskriv
Spacer
Om KG
Spacer
Referencer
Spacer
Samarbejdsformer
Spacer
Job
Spacer
Spacer
Kontakt

Psykiatricenter Vest, Esbjerg

 
 
 

Opførelse af nybygning med 40 sengestuer med dertilhørende fællesarealer og ny hovedindgang, samt mindre ombygning i eksisterende bygning.  

Sengeafsnittet er opført med bagvægselementer, skalmur og tegltag.
Hovedindgangen er opført i stål og glas.

Nybygningen udgør i alt 2.500 m² og ombygningen berører ca. 500 m²


Bygherre: Region Syddanmark      
Arkitekt: Arkitektfirmaet Hallen & Nordby A/S                
Ingeniør: Gruntmij / Carl Bro A/S
Landskabsarkitekt:    Helene Plet
Udførelsesperiode: 2005 - 2007
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprisesum: 34.000.000 kr.
 
 
 

     

                         

  


Download PDF-fil 

 

 

 

0

Referencer

0